Halal bi Halal di Fakultas MIPAFaculty of Mathematics and Natural Sciences held Halal bi halal Events

halal 4Genap satu minggu setelah libur Idul Fitri  1 Syawal 1438 Hijriyah (10/7/2017), Fakultas  MIPA mengadakan acara halal bihalal atau saling memaafkan bertempat di Gedung MIPA Center,  acara  silahturahmi bagi tenaga kependidikan dan dosen di FMIPA.

Acara dimulai pukul 10.00 WIB, tepat diawali dengan sambutan dari Dekan Bpk Adi Susilo, diterusakan dengan ceramah Rohani oleh Bpk  Zulvi Mubarok  UIN yang mengambil tema Hikmah halal bi halal, ramah tamah dipakai sebagai acara penutup.

halal 1halal 2 One week after Idul fitri 1 Syawal 1438 H (7/10/2017), Faculty of Mathematics and Natural Sciences held halal bi halal or forgiving event at MIPA Center building, is a gathering for employees and lecturers.

The event started at 10.00 am, preceded by a speech from the Dean of Mr. Adi Susilo, defaced by Spiritual lecture by Mr. Zulvi Mubarok from UIN who took the theme of Halal bi halal wisdom, then eat and drink as a closing ceremony.

halal 3