Undangan dari National Central University (NCU) TaiwanAn invitation from the National Central University (NCU) Taiwan

Sehubungan dengan adanya kunjungan delegasi dari National Central University (NCU) Taiwan, dimana agenda dari kunjungan delegasi tersebut di UB adalah untuk memberikan kuliah tamu dan wawancara mahasiswa untuk mendapatkan beasiswa program Master dan Doktor di NCU , maka dengan ini kami mengundang mahasiswa S1 dan S2 pada   : Hari   Senin , 30 November  2015.

Waktu                             :

• 10.30 – 12.00 Wib   (Kuliah Tamu untuk mahasiswa S1,   S2)   Mahasiswa S1 yang dimaksud adalah mahasiswa yang sudah lulus dan  yang belum lulus sedang menyelesaikan Skripsi.
  • 12.30 – 14.30 (Wawancara  dengan mahasiswa Peminat  Beasiswa S2 & S3  di NCU)

Tempat                              :

• Gedung  MIPA Center   (Ruang MC 1.2)

In connection with the visit of a delegation from the National Central University (NCU) of Taiwan, where the agenda of the delegation’s visit in UB is to give guest lectures and interviews students to obtain Master and PhD scholarship program in NCU, then we hereby invite students S1 and S2 on: Monday, November 30, 2015

Time :

• 10.30 – 12.00 WIB (guest lecture for students of S1, S2)  S1 student in question are students who have graduated and who have not currently completing graduate thesis.
  • 12.30 – 14.30 (Interview with Scholarship Applicants student S2 and S3 on the NCU)

Place :

• Mathematics and Science Center (Room MC 1.2)